over ons

 

 

JBS infra is een jong familiebedrijf dat in 2016 is opgericht als eenmanszaak door Johan Sinke. Later in 2020 werd het een BV. Wij realiseren zowel kleine als grote projecten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Ons werkgebied beslaat Zeeland, maar we voeren ook projecten uit in Brabant en Zuid-Holland.

De werkzaamheden waarop wij ons richten zijn zeer gevarieerd. U kunt bij ons terecht voor het compleet aanleggen van wegen en bedrijfsterreinen, inclusief alle grondwerken, rioleringen, verhardingen en inrichtingselementen, maar ook voor het (her)bestraten van uw tuin of terreinverharding.

Onze projecten variëren in grootte en soort, zoals eerder beschreven. Om hier flexibel op in te spelen, werkt JBS infra met een vaste groep gemotiveerde ZZP’ers. Op deze manier kunnen we efficiënt inspelen op de aard en omvang van de werkzaamheden.

 


Johan Sinke vertelt:

“Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse functies bij een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, heb ik in 2016 JBS infra opgericht.

In de voorafgaande jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in alle aspecten van de wegenbouw. Dit omvat onder andere advies, ontwerp, werkvoorbereiding, projectbegeleiding en ook de daadwerkelijke uitvoering. Wat mij vooral aanspreekt, is de combinatie van al deze taken. Van het verstrekken van advies en het maken van ontwerpen tot het opstellen van offertes die passen binnen het budget van de klant, en uiteindelijk de uitvoering van het werk zelf. De variatie in werkzaamheden drijft ons steeds opnieuw om iets moois te realiseren.

Wensen van de klant
Het voordeel van zelf meewerken op de werkvloer is dat je alle details van het project kent en snel kunt inspelen op de wensen van de klant. Echter, bij JBS infra bent u ook aan het juiste adres als u al een compleet ontwerp heeft. We kunnen op elk gewenst moment instappen in een project. De klant heeft dan de keuze uit een vaste prijs voor een (deel)project of het werken met eenheids- of uurtarieven. Onze focus ligt hierbij altijd op kwaliteit en service.

Verhuur en handel
Goed gereedschap is essentieel voor het leveren van kwalitatief werk. Aangezien onze taken variëren, is niet elk stuk gereedschap voortdurend in gebruik. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze machines en gereedschappen te verhuren aan derden. Daarnaast handelt JBS infra in funderings-, verharding-, en overige branche gerelateerde materialen.

Vragen
Als u vragen heeft of als uw gewenste werkzaamheden niet zijn genoemd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om vrijblijvend met u te overleggen en te bekijken of JBS infra iets voor u kan betekenen.”

Johan Sinke

Directeur